Αναδρομική Θεραπεία

Θεραπεύει:
Άγχος – Κρίσεις πανικού – Φόβους και φοβίες – Κατάθλιψη – Ενοχές – Θυμός – Ημικρανίες Προβλήματα σύλληψης και γονιμότητας  Προβλήματα σχέσεων – Σωματικό βάρος  Διατροφικές διαταραχές

Ενισχύει: ευτυχία, οικονομική ευημερία,
αυτοπεποίθηση, αρμονικές συντροφικές σχέσεις.

Η αναδρομική θεραπεία χρησιμοποιεί ψυχοθεραπευτικές τεχνικές όπως την ενεργητική φαντασία, την αφηγηματική προσέγγιση, την Gestalt και την ψυχανάλυση. Θεωρείται Βραχεία Ψυχοθεραπεία, είναι έντονη και αποτελεσματική ως προς τη θεραπεία επούλωσης τραυμάτων, τα ψυχοσωματικά και τα γενικά μπλοκαρίσματα που εμφανίζονται στις σχέσεις μας, στα οικονομικά μας, στο σώμα μας. 

Χρησιμοποιεί ποικίλες τεχνικές υπνοθεραπείας και ψυχοθεραπείας. Περισσότερη έμφαση δίνεται στις εσωτερικές εικόνες που αναδύονται από το υποσυνείδητο παρά στη συζήτηση ή ανάλυση σε γνωστικό επίπεδο. Συνεπώς, εισχωρώντας στο υποσυνείδητο έχουμε γρηγορότερα αποτελέσματα.

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα σε κάθε θεραπεία και τα συμπτώματα συνήθως αποχωρούν μετά από μερικές συνεδρίες. Πολλές φορές ακόμη και μια συνεδρία 2 ωρών μπορεί να μειωθεί το συναισθηματικό, νοητικό, σωματικό μας σύμπτωμα. 

Πως θα με βοηθήσει η αναδρομική θεραπεία;

Η αναδρομική θεραπεία βοηθά στην κάθαρση και επούλωση ψυχικών τραυμάτων, στη θεραπεία συναισθηματικών, ψυχικών και νοητικών μπλοκαρισμάτων, στη μείωση ψυχοσωματικών συμπτωμάτων. Επιπλέον, βοηθά σε βαθύτερη και πιο ολοκληρωμένη αυτογνωσία, στην εύρεση νοήματος και ικανοποίησης από τη ζωή, στην εύρεση του αυθεντικού – αληθινού εαυτού.

Αποτελεί εργαλείο για να βρούμε το κρυμμένο μας εαυτό, ενισχύει την αυτοπεποίθηση σε θέματα εργασίας και καριέρας – είτε της υπάρχουσας είτε μιας νέας εργασίας – βοηθά σε θέματα αφθονίας και σχέσεων. Η αναδρομική θεραπεία μπορεί να μας βοηθήσει να ενισχύσουμε θετικά συναισθήματα όπως χαρά, ηρεμία, αγάπη, συγχώρεση, ελπίδα και ευγνωμοσύνη.

Σε ποιους απευθύνεται;

Η αναδρομική θεραπεία αφορά άτομα που έχουν ήδη δουλέψει ψυχοθεραπευτικά για κάποιο καιρό, καθώς οι εσωτερικές εικόνες, μνήμες και υπό – εαυτοί που αναδύονται χρειάζονται έπειτα να κατανοηθούν μέσα από ψυχοθεραπευτική ματιά και μέσα από ένα καλό επίπεδο αυτογνωσίας. Για όσους δεν έχουν κάνει ψυχοθεραπεία προτείνεται για λίγο καιρό η ολιστική ψυχοθεραπεία του BMsoul & spirit-therapy.

Κλείστε τώρα την δική σας συνεδρία και μάθετε πως μπορεί να σας βοηθήσει στο θέμα που σας απασχολεί, συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.